Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Veel gestelde vragen


ALGEMEEN

Wie zijn Happy Paella?

Ik ben Thomas van Zelst, een echte paella fanaat! Ik houd van in de keuken staan en ik ben altijd op zoek naar de beste producten voor u! Door veel te reizen in Spanje kom ik continue in aanraking met de beste producten, een lekker gerecht maken begint altijd met de juiste ingrediënten die van topkwaliteit zijn.

Lees hier ons verhaal van Happy Paella


Waarom kopen bij Happy Paella?

Snel gevonden en gemakkelijk besteld. Exclusieve en speciaal voor u geïmporteerde producten uit Spanje die u niet in de Nederlandse winkels kan kopen. Het gerecht Paella word ineens feest om te maken en eten.


Wanneer zijn onze producten beschikbaar?

Onze Spaanse producten zijn allemaal van top-kwaliteit en niet verkrijgbaar in de supermarkt. Door de ambachtelijke productiemethoden kan het zijn dat wij af en toe moeilijker kunnen leveren. Dit is een teken van kwaliteit en exclusiviteit. Proef zelf en geniet!

BESTELLINGEN

Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?

Zodra uw bestelling bij Happy Paella binnenkomt, ontvangt u via e-mail een bevestiging met alle gegevens van uw bestelling. Als uw betaling is ontvangen, ontvangt u een nieuwe e-mail met daarin de betalingsbevestiging. Geen e-mail ontvangen? Controleer uw spamfolder.


Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Om u op de hoogte te houden van de meest recente informatie over de verwerking en levering van uw bestelling, stuurt Happy Paella u bij iedere stap van het bestelproces een nieuwe bevestiging met de laatste status. Geen e-mail ontvangen? Controleer uw spamfolder.


BETALINGEN

Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

U kunt bij Happy Paella op meerdere gemakkelijke manieren betalen. Wij ondersteunen o.a. iDEAL, achteraf betalen (betaal binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling), bank overboeking, Mister Cash, Sofortbanking, Paypal, creditcard via Paypal. Alle betalingen worden via beveiligde servers afgehandeld.

Alle informatie over onze verschillende betaalmethoden kunt u vinden op de volgende pagina.


GARANTIE & SERVICE

Wanneer kan ik reactie verwachten op mijn e-mail?

Wij streven ernaar om uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. In geval van een klacht of schadeafhandeling proberen wij dit binnen zeven dagen voor u af te ronden. Om dit zo spoedig mogelijk te laten verlopen, willen wij u vriendelijk verzoeken om uw medewerking. Bijvoorbeeld bij een verzoek om foto’s.


Ik ben niet tevreden, waar kan ik terecht met mijn klacht?

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Bent u onverhoopt toch niet tevreden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij lossen uw klacht graag op.

De klacht kunt u mailen naar info@happypaella.nl. Zodra wij de klacht hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging. Vermeld bij uw klacht uw naam, adres en ordernummer zodat wij de klacht zo snel en effectief mogelijk kunnen oppakken. Binnen één week reageren wij inhoudelijk op uw klacht.


Ik heb een suggestie voor verbetering, waar kan ik terecht?

Wij staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Als u suggesties heeft, ontvangen wij deze graag via de e-mail op info@happypaella.nl.


Hebben jullie algemene voorwaarden?

Wat zijn uw (en de onze) rechten en plichten bij een aankoop? U leest er alles over in onze algemene voorwaarden.


RETOURNEREN

Krijg ik mijn geld terug als ik een artikel terugstuur?

Ja, als u een artikel binnen 14 werkdagen na levering terugstuurt, krijgt u uw geld terug. Opmerking: De teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij aankomst in het magazijn en er worden kosten in rekening gebracht als er iets ontbreekt.


Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

U kunt op de volgende pagina lezen hoe u een product kunt retourneren.


Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit om een artikel terug te sturen?

De teruggestuurde artikelen worden geïnspecteerd bij aankomst in het magazijn. Als alles in orde is, maken wij het terug te betalen bedrag over naar uw bank- of girorekening. Als u per creditcard hebt betaald, crediteert Happy Paella het bedrag. Kosten, in geval van schade of ontbrekende onderdelen, worden automatisch in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.


Hoe lang duurt het voordat mijn retour is verwerkt?

Wanneer wij uw retour in goede orde hebben ontvangen, wordt deze dezelfde werkdag in behandeling genomen. Uw gewenste alternatieve product wordt, indien mogelijk, direct verzonden. Indien u uw aankoopbedrag retour wenst, duurt de verwerking van de betaling na ontvangst binnen Nederland gemiddeld twee tot drie werkdagen.


Het nieuwe product dat ik heb uitgekozen is duurder dan het product dat ik retour stuur. Wat kan ik doen?

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, nemen wij deze in behandeling. Als blijkt dat het alternatief duurder is, ontvangt u van ons bericht hoe u de bijbetaling kunt afronden.


Ik heb mijn retourzending opgestuurd, maar ben vergeten het ordernummer te vermelden. Wat moet ik doen?

Om uw retourzending in goede orde af te handelen, hebben wij voldoende informatie nodig. Indien u bent vergeten bepaalde informatie mee te sturen, verzoeken wij u vriendelijk om een mail te sturen naar info@happypaella.nl.

Zodra wij voldoende informatie hebben omtrent uw verzending, zullen wij onze uiterste best doen om deze alsnog te verwerken.


VERZENDING & VERTRAGING

Hoe verpakken jullie mijn producten?

Wij verpakken onze producten met secuur zodat deze onbeschadigd bij u thuis aankomen. Alle breekbare producten worden stuk voor stuk verpakt in een speciale folie waarmee breuk niet voorkomt. Daarnaast vullen we de doos met een zachte opvulling zodat alles netjes bij u aankomt.


Welke bezorgservices bieden jullie aan?

Alle informatie over onze verschillende bezorgservices kunt u vinden op de volgende pagina.


Wat zijn de verzendkosten?

Wij bieden een aantal verzendopties aan, de verzendkosten zijn afhankelijk van uw keuze. U kunt op de volgende pagina meer lezen over de verzendkosten.


Met welke levertijd moet ik rekening houden?

We bezorgen onze producten binnen 1-3 werkdagen bij u thuis (of op uw werk). We versturen al onze producten met DPD. Dat is veilig en vertrouwd. Mocht u niet thuis zijn, dan leveren we gewoon af bij uw buren. U kunt uw pakketje volgen via de track en trace van DPD.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra de betaling voor uw bestelling is ontvangen wordt uw opdracht door ons magazijn verwerkt. Tijdens deze verwerking houden wij u van elke stap op de hoogte. Zo ontvangt u via e-mail bevestiging van uw bestelling, van uw betaling en uiteindelijk van de verzending. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 3 werkdagen te verzenden.


Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Alle bestellingen worden tijdens kantooruren geleverd door DPD, en voor deze bestellingen moet worden getekend. Nadat uw bestelling vanuit ons magazijn bij DPD is aangeboden, ontvangt u via e-mail een verzendbevestiging. In deze e-mail vindt u tevens het ‘Track & Trace’-nummer van de levering zodat u uw zending via de website van DPD kunt volgen. De koerier van DPD bezorgt op werkdagen tussen 08.00 uur en 18.00 uur en zal altijd 3 pogingen ondernemen om de bestelling bij u af te leveren. Na iedere poging vindt u tevens een afleverkaart in uw brievenbus, waarop staat vermeld wanneer het pakket opnieuw zal worden aangeboden.


Ik heb bericht ontvangen dat mijn bestelling is verzonden. Waarom is deze nog niet geleverd?

De bestelling wordt in Nederland doorgaans de volgende dag en in België binnen drie tot vijf werkdagen geleverd. Helaas kan het soms langer duren door vertragingen bij de afhandeling of verzending bij DHL of DPD.


Kan ik mijn product ook laten bezorgen op een ander adres dan mijn factuuradres?

U kunt bij het plaatsen van uw bestelling aangeven of de bestelling op uw factuuradres of op een willekeurig ander adres (bijvoorbeeld uw werkadres) moet worden afgeleverd..


Hoe zit het met bestellingen buiten Nederland, België en Duitsland?

Wij kunnen ook bestellingen naar andere landen verzenden. Neem dan contact met ons team op via de chat, de mail, het contactformulier of u kunt ons bellen op 0202101750.