Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Retourneren

Klanttevredenheid staat bij happypaella.nl voorop. Is het bestelde product niet naar wens? Jammer, maar dat kan gebeuren! Uiteraard doen we ons uiterste best om alsnog een tevreden klant van u te maken door met een passende oplossing te komen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U kunt zelf via een transporteur zoals PostNL, DPD of DHL het pakket retourneren naar ons magazijn. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Happy Paella geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@happypaella.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Adres om een pakket te retourneren
Happy Paella t.a.v. afdeling retouren
Twijnstraweg 15
2941 BW Lekkerkerk

U kunt hierbij kiezen voor een vervangend product, een tegoedbon of voor teruggave van het aankoopbedrag. Wilt u een product terugsturen? Volg dan onderstaand stappenplan.


Pakket beschadigd aangekomen of verkeerd product ontvangen?

De producten van Happypaella.nl worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat u een product niet in goede staat of dat u een verkeerd product ontvangt. Als dit gebeurt, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@happypaella.nl. Wij streven erna om uw mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

LET OP: stuur altijd een mail onder vermelding van uw ordernummer met enkele foto’s mee van de schade of van het verkeerd ontvangen product zodat wij u aan de hand van de foto’s een passende oplossing kunnen bieden.


Gebruikt maar toch retourneren?

Uiteraard kan het voorkomen dat u het product binnen de 14 dagen zichttermijn al wel in gebruik heeft genomen maar toch retour wilt sturen. In deze situatie brengen wij u de kosten voor het retourneren wel in rekening. De kosten voor het retourneren is 6 euro. Als het product sporen van gebruik heeft retourneren wij maximaal 50% van het aankoopbedrag. Dit percentage bepalen wij na het bekijken van de gebruikssporen.


Voorwaarden retourneren

  • U draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
  • De producten worden binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van uw artikel(en).
  • Het ongebruikte artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.