Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Reacties van klanten

Een aantal ervaringen van onze klanten:

Geweldig feest mede namens de top catering van Happy Paella!
Met Thomas en Frank van Happy Paella kon ik precies aangeven wat ik wilde hebben en hoe laat. Ze zijn heel flexibel daarin. Ze pasten naadloos in ons feest en waren zeer vriendelijke en professioneel. De tapas en de paella waren heerlijk en zijn bijna opgegaan. Ze waren ook zo aardig om de overgebleven paella in bakjes te doen voor in de vriezer of om mee te geven aan de gasten. Al met al een prima keus om Happy Paella voor je feest te regelen! Bedankt Happy Paella!
Vriendelijke groet,
Marlinda uit Laren

Wat een heerlijke avond hebben wij gehad zeg! De beste paella ooit gegeten, fantastisch gezelschap, maar vooral de heldere uitleg door Happy Paella. Dat er nog maar vele mogen volgen! Het mooie is dat er louter gewerkt wordt met verse ingrediënten en heel veel passie!
Jeroen Knegt uit Alkmaar

Met Happy Paella hebben we heerlijk gegeten. Eerst even gekeken hoe we het moeten maken, blijkt het super makkelijk te zijn, en ook nog eens heerlijk te smaken! Perfect concept om samen met vrienden en familie te genieten van de zomerse avond.
Frans van Riemsdijk uit Haarlem

Toen ik met happy paella in aanraking kwam was ik op zoek naar een goede paella, een van goede kwaliteit met natuurlijke producten. Op de happy paella party kreeg ik niet alleen een overheerlijke paella met natuurlijke producten, maar de sfeer zat er helemaal in.
Sjoerd Righolt uit Amsterdam

Ik heb echt de lekkerste paella gegeten! Het kookproces en de gezelligheid samen met vrienden en familie is echt iets wat je moet meemaken. Momenteel al 2 paella parties gegeven, op naar de derde! Bedankt Happy Paella!
Patrick Beo uit Almere

Wat een super paella avondje hebben we gehad! Met DE 3 TOP ingrediënten; leuke mensen, heerlijk weer EN een HAPPY PAELLA pakket kon dat natuurlijk niet meer stuk. Paella was top gelukt en smaakte heerlijk..!
Carina van der Linden uit Amsterdam