Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Zo hebben we de
perfecte paella gecreëerd.

Het verhaal over hoe Happy Paella in 2010 begon aan
‘s werelds beste paella op een mooie zondag in Spanje...

2010

Onze hobby

In de stralende zon op vrije dag in het weekend met vrienden en familie paella bereiden en ervan genieten. Dat was en is nog steeds onze grootste hobby. Zo is Happy Paella ontstaan. Onze naam en slogan Happy Paella “Lets have a party” komt daar vandaan.

2011

Het beste recept creëren!

…door te testen, testen en nog eens te testen. Tot we op een gegeven moment dachten: waarom maken wij niet geheel ons eigen recept wat voor de mensen thuis eenvoudig te bereiden is? De focus van alle recepten die Thomas heeft gecreëerd is dat ze zeer smaakvol zijn, de ingrediënten van topkwaliteit zijn en dat het ook nog eens gezond is!

2012

Lancering Happy Paella

Anno 2012 zijn wij gestart met de website www.happypaella.nl met als doelstelling zoveel mogelijk landgenoten te laten genieten van het bijzondere gerecht Paella en de gezelligheid die het bereiden ervan met zich meebrengt! Paella bereiden en daarna verorberen is een feest waarmee iedereen zou moeten starten! Na de lancering is onze klantendatabase met Happy Paella fans gestaag gegroeid.

Werken met de allerbeste.

Tot we op een gegeven moment dachten: waarom maken wij niet geheel ons eigen recept wat voor de mensen thuis eenvoudig te bereiden is? De focus van alle recepten die Thomas heeft gecreëerd is dat ze zeer smaakvol zijn, de ingrediënten van topkwaliteit zijn en dat het ook nog eens gezond is!

Importeren

Happy Paella importeert zelf alle ingrediënten, producten en materialen vanuit Spanje. Wij hebben een zeer hechte band met de lokale leveranciers, daarom weten wij ook zeker dat de producten die wij leveren van topkwaliteit zijn.

De bouillon

In Nederland zijn we gewend om met bouillon blokjes te koken maar als je het verschil proeft met de bouillons die gemaakt zijn van verse ingrediënten en tevens 100% natuurlijk dan snap je waarom je beter kunt koken met verse bouillon.

De echte Spaanse rijst “Arroz Bomba”

De rondkorrelige rijst die houd een mooie stevige maar zachte bite tijdens te bereiding. Een wereld van verschil met normale rijst or risottorijst. U begrijpt waarom zodra u de paella proeft.

De Sofrito

Een geheim ingrediënt van Happy Paella! Dit product is onmisbaar voor een top paella.

De Spaanse Paella Kruiden

Deze kruiden zorgen ervoor dat de smaak van de paella compleet is.

De paella pan

In alle maten importeren wij de paella pannen uit Spanje. Onze leverancier staat voor de aller beste paella pannen en komt uiteraard uit Valencia. Hier komt de paella ook vandaan.

Direct bestellen

De perfecte paella

Het is ons gelukt! We hebben ‘s werelds beste paella gecreëerd en presenteren daarom met trots:

Het Happy Paella starterspakket met ingrediënten.

Namens het team wensen wij u een Happy Paella!

Direct bestellen

Bericht van de oprichter en fanatiek paella chef – Thomas

“Paella is zo’n mooi gerecht waar je met een groep vrienden of familie van kunt genieten. Elke keer als ik weer paella maak is het een feest. Het plezier dat je kan hebben met het maken en eten van paella wil ik graag overbrengen op alle Nederlanders. Je mist echt wat als je dit niet probeert.” Wilt u meer weten over de oprichter Thomas? Sinds kort staat er een interview met de fanatieke paella chef op de website waarin hij dieper ingaat op de kookworkshops in Amsterdam. Ook verteld hij meer over de toekomstplannen van het bedrijf Happy Paella.”