Start Whats app gesprek met Godu | Klarna Achteraf betalen

Betalen

Betaalmethoden

Bij happypaella.nl kunt u uw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij u de keuze uit verschillende betaalmethoden.

iDeal

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Overboeking

Indien u kiest voor overboeking kunt u het bedrag overmaken, onder vermelding van het bestellingsnummer, naar:
Rekeningnummer (IBAN): NL04 KNAB 0256 8318 74
Ten name van: Godu BV


Bancontact / Mister cash (BE)

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.


Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL. Voor meer informatie zie www.giropay.de.


PayPal

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres info@godu365.nl om de betaling aan te richten.


Creditcard

Indien u wilt betalen met creditcard kan dit ook door voor PayPal te kiezen. U kunt hiermee namelijk ook betalen met uw creditcard zonder PayPal-account/rekening.


Klarna (achteraf betalen) 

Met Klarna ontvang je eerst de producten thuis. Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je per e-mail de factuur met instructies hoe je betaalt. Je hebt dan 14 dagen om de factuur te voldoen. Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Let op: op basis van je gegevens vindt een kredietcheck plaats om te kijken of je in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, controleer nog een keer je gegevens en probeer het nog een keer. Word je onverhoopt toch geweigerd door Klarna, kies dan een van de alternatieve betaalmethoden. Om gebruik te maken van Klarna moet je 18 jaar of ouder zijn en ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.